39 week 3 days

Alhamdulillahh selamat lahirkan baby girl pukul 5.37pagi tadi. Takda koyakkan hingga ke punggung, cuma jahit sebab gunting je sebab first baby. Assalammualaikum baby girl mommy 🥰🤍🤍

8 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah mommy😍 boleh share tips takk? saya pun baby first, sekarang da 38 weeks. berdebar sangat..

2y trước

Lagi satu, kena pandai curi nafas and jangan angkat bontot time teran. Boleh tgk dekat youtube teknik meneran hehe

Alhamdulillah tahniah mommy, doakan saya juga due awal bulan 12 ni 🥰

2y trước

Alhamdulillahh thank you! Saya doakan urusan bersalin awak berjalan lancar ye mommy 🫶🏻❤️❤️

tahniahh..Allah mudahkan urusan sis..selamat berpantang yer..

2y trước

Alhamdulillahh rezeki saya, terima kasih awak. Semoga urusan awak dipermudahkan ya 🫶🏻

Alhamdulillah Tahniah sis selamat berpantang

2y trước

Terima kasih sis! 🫶🏻

wahh tahniahh ...berat bby brpa ye ..

2y trước

Terima kasih awak, Berat baby 2.8kg 🥰

tahniah. tips apa je

2y trước

ok baik tq .selamat berpatang

alhamdulillah...tahniah

2y trước

Terima kasihh!! ☺️☺️🤲🏻

tahniah awak

2y trước

Terima kasih awakk