Baby Twins

Alhamdulillah ya Allah.. Hari ni bru dpt thu sy prgnant dgn kembar.. 12w4d.. Tlg doa kn keselamatan ank2 sy ni ye mommy semua.. Allah je mampu balas kebaikan mommy semua

Baby Twins
201 Các câu trả lời

Semoga sis dan baby sentiasa dilindungi Allah sentiasa .. tahniah ..

Alhamdulillah semoga dipermudahkan dan kedua² baby selamat Aamiin

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Semoga dpmudhkn semua urusan sis..

Semoga baby dan sis dalam lindungan allah . Jaga diri selalu😘

wahhh...tahniah sis...semoga sis n baby sihat² selalu... 🥰

alhamdulillah, semoga allah mudahkan segala urusan, tahniah!!!

Tahnia sis 😍...Doakn saya jg yer,, teringin nk anak kembar

amin...😍semoga kandungan dn ibu sentiasa dipelihara Allah

Alhamdulillah tahniah sis. Semoga sis and baby sihat ☺️

Wah tahniah Sis.. Bestnya dpt twins...Please take care ya..