Baby Twins

Alhamdulillah ya Allah.. Hari ni bru dpt thu sy prgnant dgn kembar.. 12w4d.. Tlg doa kn keselamatan ank2 sy ni ye mommy semua.. Allah je mampu balas kebaikan mommy semua

Baby Twins
201 Các câu trả lời

Alhmdulillah.tahniah sis. Sis tlg doakan sy dikurniakan rezeki anak ya sis

4y trước

Allahumma amiinnn

tahniah sis 🥰 semoga d permudahkan semua urusan ye...jaga kesihatan..

Alhamdulillah... tahniah sis.. semoga Allah permudahkn segala urusan sis

Tahniahh dpt bby kmbarrr..😍🤗 semoga kndungan sihat walafiat aamiin

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Semoga diprmudahkan segala urusan sis ya.. Aamin

Alhamdulillah sis... doakan saya dapat zuriat jgk satu hari nanti 🙂

alhamdulillah. moga dpermudahkan urusan mami. moga mami dan twin sihat

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Bestnya dapat kembar 😊

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Bestnyer dapat baby kembar.. ❤️🤩

Alhamdulilah tahniah😍🙏doa2kan saya ye Tringin Sgt nak kembar