Baby Twins

Alhamdulillah ya Allah.. Hari ni bru dpt thu sy prgnant dgn kembar.. 12w4d.. Tlg doa kn keselamatan ank2 sy ni ye mommy semua.. Allah je mampu balas kebaikan mommy semua

Baby Twins
201 Các câu trả lời

In sya allah semoga Dipermudahkan sbb sy pon wife pregnant twin jgak dah 26 weeks

Alhamdulillah.. Tahniah sis 👏👏👏 semoga Allah permudahkan segalanya sis

alhamdulillah.. semoga sis dan kandungan sihat dua2 dan dipermudahkan urusan..

Semoga baby dalam kandungan sihat dan selamat dilahirkan nati Insyaallah aminn

Alhamdulillah, congrats sis . Doakan sy juga tgh ikhtiar hamil kali kedua 😍

maksudnya weeks 12 bru tau baby kembar ea?? sblom ni x tahu ?? hehe papa pon tahniah

4y trước

oww mcm tu...hehe alhamdulillah la na

best je dpt baby kembar..semoga selamat t menlahirkn baby kembar dgn selmat..

Wahhh alhamdulillah tahniah sis.... Semoga sis n baby baik2 shj.... 🤗🤗

Alhamdulillah.. Tahniah, semoga semuanya selamat.. Teringin jgk nak kembar

Alhamdulillah.... Awak... simpton2 pregnant twins pe ea😊