Baby Twins

Alhamdulillah ya Allah.. Hari ni bru dpt thu sy prgnant dgn kembar.. 12w4d.. Tlg doa kn keselamatan ank2 sy ni ye mommy semua.. Allah je mampu balas kebaikan mommy semua

Baby Twins
201 Các câu trả lời

tahniah..semoga dipermudahkan segala urusan awk sepanjang tempoh kehamilan dn kelahiran nnt aaminn

Wahh tahnih mommy semoga yg lain pun ada rezeki dn semoga semuanya d permudahkan ya mom AAMIIN

Alhamdulillah.. tahniah sis, smoga dipermudahkan segalanya.. smoga sis& twins sihat2 selalu..

Alhamdulillah.. Tahniah sis, double the joy, double the fun! 😁 Moga mommy & babies sihat..

Tahniah sis smoga baby twins sihat....best nyer sis dpt baby twins...alhamdulillah

Bestnya dpat twins😍😍😍😍Tahniah sis,sy pn tringin nk baby kmbar,doakn sy jga sis

alhamdulillah... bestnya.. tahniah mommy.. smoga mommyn baby sihat n dpermudahkan sumenya

Tahniah ❤ saya pun pregnant twins 24weeks now. Jaga kesihatan ok 😍

Tahniah sis😊 alhamdulillah semoga sis dengan kandungan sihat dan kuat aminn🤲

moga puan dan twin sihat dan selamat.. doakn sy juga ya.. twin 9w5d😍