39w1d dah bersalin

alhamdulillah urusan bersalin yg mudah utk anak ke 2. babygirl 3.55kg pukul 10 tdi start sakit perut pukul 8pm lbih sakit yg makin kerap trs gi hospital sakit makin kuat tup2 pecah ketuban trs boleh teran 3 kali teran trs keluar pukul 10.20pm hehe #secondbaby tak smpai 3 jam pun sakit tak sangka semudah ni alhamdulillah

39w1d dah bersalin
1 Trả lời

Alhamdullillahhh..tahniah sis..sy dh 38wks 6days ni..xdpt tdo lena dh..rs cm dlm tdo pn mimpi contractions..pdhl tgh tdo ni..Allahu..ni kul 4pg laaa sy xble tdo dh..baby gerak2 gak ni..dlm kepala ada terfikir nk mkn coklat😅