Alhamdulillah

Alhamdulillah, teringat masa cek pregnant test.. suami tegur badan rasa panas padahal kita rasa sihat ja.. pagi tu saja ambil pregnant test untuk cek tengok double line, masa tu rasa tak confirm sebab baru habis period 2minggu.. esok tu cek lagi double line jugak Lepas 8 minggu pegi kk buat buku pink.. Alhamdulillah baby first sekarang dah 21minggu ❤️

2 Các câu trả lời

Betul betul. Sy pun start waktu subur sampai tahu pregnant badan panas malam non stop. Alhamdulillah firasat memang betul ada isi masa tu. ☺️

Moment terindah yg pasti di ingati...

5y trước

Betui tu, moment terindah ❤️