39minggu2hari

Alhamdulillah td g check dh 3cm. . tggu mase je ni klu skit sgt bru g hspital. . 😆 due 4/4 hrp dprmudahkan urusan bersalin 😘 spe sme due kowg dh bslin ke blum. . 😊

1 Trả lời

sama due tp sya dh bersalin hari ni 🤭 perut asyik mengeras seharian kemarin , subuh keluar lendir sya syak mucus plug. xda blood show. perut mula sakit sikit2 mcm senggugut dan sengal2 ngilu bhgn pinggul.. gerak p hosp , check bukaan dh 4cm.. doc pecahkan ketuban.. masuk LR 7:30am , selamat melahirkan jam 12:06pm ( 300322 / 39w2d ) . baby girl , 2.87kg.. tanpa koyak tanpa jahit. alhamdulillah. 😄.

2y trước

sya pun nasib awl ke hosp.. baby siap berak dlm perut 🥲 nasib x termakan / masuk paru2 dia