Alhamdulillah...

Alhamdulillah... sy selamat mlhirkn bayi perempuan sbrat 3kg pd jam 9.06 pg.. 9/10/19 secara normal...trima ksih ya Allah??

34 Các câu trả lời

Tahniah... Cantik date arini kan... 9/10. Sy teringin nak bersalin arini atau esok 10/10. Tapi baby mcm selesa je lagi duk dlm perut ni. Huhu...

Alhamdulillah. Tahniah sis. Sy masih lagi menunggu baby utk keluar. Doakan sy d mudahkan bersalin sebelum due next week. Nervous. Baby 1st.

5y trước

Amin😊

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Cantik time and date. Sy tgu masa ni. Tgh pujuk baby keluar huhuhu...

Alhamdulillah tahniah sis...selamat berpantang, jaga diri n baby baik2...jgn stress2 yer...😊

Alhamdulillah, tahniah sis.. Semoga dipermudahkn dlam berpantang.. Doakn sy ni menghitung ari 😁😁

5y trước

Mudah2an smuanya bjln lncar.. aamin😊

Alhamdulilah. Tahniah sis. Semoga baby dan ibunya sentiasa sihat dan selamat berpantang 😊

Tahniah sis..sma date ngn sy..tp czer..9/10/19 pkl 5.01am

5y trước

wah.. taniah jugk..

Alhamdulillah..tahniah sis n slamat bepantang

Taniah dan selamat berpantang mommy💐😍

Alhamdulillah...tahniah..selamat berpantang