Its a BOY ! ?

Alhamdulillah.. sy selamat bsalin 5/11.. baby boy 3.62kg (normal).. terima kasih kepada mommies dalam asian parents banyak bagi nasihat sepanjang pregnancy ? Baby anak yg sangat baik. sepanjang pregnant sy selalu cakap dekat baby, jgn bagi mummy sakit lama² tau.. Alhamdulillah, baby sangat membantu ?

Its a BOY ! ?
156 Các câu trả lời

So adorable ye awk ni hemsem boyyyy pakej bam bam tu.. X lame lagi sado la lengan mummy dia.. Tahniah dear.. Selamat berpantang ❤️

Alhamdulillah. Tahniah sis. Putih gebu baby sis. Comel sgt. Boleh bagi rahsia pemakanan atau penjagaan masa mengandung sis. 😍😍

5y trước

Ya Allah blh ye sis minum. Saya tk blh telan sgt sbb masam sgt. Hihi tp nnti nak paksa juga. Sis minum jus delima yg pati ke yg buat jus tu yea?

Masyallahh...gebunya kamu nakk😘😘....tahniah ye siss..slamat bpantang..doakn kami yg sedang mnghitung hari ye..🤭

5y trước

inshaallah..moga dpermudahkn 😊

comelnyaa baby .. Maa shaa Allah 🥰😍 coming soon 25/11 baby boy juga doakan saya sis semoga dipermudahkan

Ya ampun kenapa awk ni comey sgt2 baby syg...eeee berkenan tgoknye😘😍tahniah sis slmt bpntg jg diri 😚

Tahniah ye mom....Alhamdulillah,semua dipermudahkan Allah. Baby is so cute😍😍. Ada consume ape2 x masa prenant?

5y trước

sy mnum jus delima spanjang preggy.. mulut bby merah..kulit putih merah

Comelnyaaa... Masya Allah. . 😍😍😍😍 Semoga baby sihat dan dihindari dari sakit2 . . Aamiin. .

Tahniah. comeynya. gerammm. selamat berpantang sis. Doakan sy plak nnt dipermudahkan dan xsakit lama.

Tahniah sis.. Comeyyyy... Kite tngah tggu hari ni.. Miha dprmudahkan.. Tak nak skt lma2.. 😊

Alhamdulillah..tahniah..doakan sya juga smoga anak dlm kndungan berkembng dgn baik