39week 4day turun darah

Alhamdulillah sy selamat bersalin bby girl secara normal brt bby 2.9kg alhamdulillah LG skli Allah permudahkn urusan sy.... Sakit sengugut Dari tgh Hari siap blh masak pastu kul 6 trn tanda darah kemas brng Suma antr ank nk 1 dgn no 2 pegi rumah mak sy smpai hospital kul 9 td sakit2 kul 10.38 bby pon keluar laju mcm superwomen doc kata.... Alhamdulillah LG skli group nie byk membantu byk info.....

68 Các câu trả lời

Bestnya senang bersalin. Doakan sy juga tau. Tahniah dah selamat bersalin