susu

alhamdulillah sy dah masuk 12w..nak tanya..sesuai atau tak kite consume susu kambing berbanding susu lembu untuk 1 trmster.

1 Trả lời

Syukran Mommu. tahniah..🤗🤗.. btw, utk soalan tu,mana2 susu pun boleh as long kite xde alahan pada bahan tenusu.. cuma kalau boleh elakkan susu Anmum. tinggi gula.. sy sndiri dah cuba mmg terasa manis. last2 Sy cuma minum susu anlene - susu tulang tu. sbb tgi calcium.. hahaha..

5y trước

ur welcome 🤗. semoga sihat2 slalu Mommy n Baby