Mommies! Tolong Doakan Saya. ?

Alhamdulillah, sy dah admit harini. Sebab air ketuban kurang. Risau baby lemas. Cuma belum ada rasa sakit apa2 pun lagi. Takda keluar lendir, darah dan rasa sakit contractions. Tadi kena seluk, jalan dah buka 2cm. Doakan hari ni saya dapat mula rasa sakit contractions tu supaya tak perlu kena induce subuh esok ok. Doakan saya dapat bersalin secara normal. Doakan segalanya mudah dan selamat. ?Saya doakan yang terbaik juga untuk mommy2 semua kat sini. Terima kasih. ? #39weeks2days

44 Các câu trả lời

Semoga dioermudahkn segala urusan bersalin sis. .mcm mna boleh rasa air ketubn kurng...ada rasa sakit ape2 ke sebelum pi check tu

semoga awak terus kuat, banyakkan zikir ye jangan putus zikir kalau boleh walau sakit cam mana pun, semoga dipermudahkan urusan

Semoga Allah permudahkan urusan puan. Zikir nabi Yunus jangan lupa puan. Insyaallah, puan dan baby baik baik sahaja

byk bca doa ye pn...think positif..klu skit sgt mklum pd nurse utk cek bukaan #TAPSupermoms

Smoga d permudahankan sis... Smoga sis bsalin normal, baby n sis selamat... Aamiin...

amiinn...smoga dpermudahkan sis..doakan sya jugak ..due tggal 3 ary jer lg ne..

Semoga di permudahkan semua sis.. Syvpun sudah 38w1d hari ni.. Neves pula 😅

Insyallah semoga sis di permudahkan bersalin bby sihat.. bnyk kn zikir ya sis

smg dipermudahkn segalanya.. sy pun blum ada tanda... hr ni dh 39w.

Semoga urusan awak dipermudahkan k... Kuat tauuu.. Awak boleh!