Kena seluk keluar lendir koko

19hb kena seluk cek bukaan. Baru 1cm. Kena balik doc. bagi lagi 1week appointment sekali nasihat klau turun tanda dtg ja hosp. Duk esoknya keluar lendir putih+koko. Nak kata darah xnmpak ada merah2 pun. Koko cayaq masa awai mengandung. Harini pun ada.. cuma nk kata sakit pun x la pulak..

2 Các câu trả lời

normal rasanya. kalau dah nak beranak keluar warna merah fresh.

normal je ade spotting bila kne seluk.

2y trước

kira ok la tanpa sakit ? kira macam merangsang pembukaan ke macam na ? 😅