sedih

Alhamdulillah slmt bsalin pd 07/10/19 jam6.21ptg..tp bby Kene tahan nicu Sb pernafasannya laju n Kene pakai oksigen..sedih tgk bby,, Mintak jasa baik semua doa kn bby saya sihat n bole keluar ?..

35 Các câu trả lời

Semoga baby cpt sembuh..

Semoga d prmudahkan

Hy momies sume.. Nak tanya.. Ape patut sy wat kalo ank x nk mkn nasi, sayur n buah? Ank sy 1 thn 2bln dah.. Tp mcm biskut, kek.. Die mkn la..

Insya Allah mommy...semoga baby cpt sihat yer...

sabar nah..mungkin ujian nih...semoga baby cepat sembuh dn boleh balik . amin