39weeks

Alhamdulillah skrg dh 39w tp baby masih selesa dalam perut , belum ada tanda nk keluar.. Semoga dipermudahkan sewaktu bersalin nanti. Tak sabar nk menunggu kehadiran anak pertama. Tp dh 2 3 harini sy selalu sangat mengantuk, Kerja rumah sy buat macam biasa tp lepastu banyak baring n tido lagi2 musim pkp ni , jarang jalan sbb ruang kat rumah terhad. baby selalu mengeras. Normal ke mcmtu?

2 Các câu trả lời

Simptom puan tu mungkin sebab due dah dekat sangat. Insya Allah semoga dipermudahkan urusan puan dan bayi