BSP - 7 Bulan (1st time buat)

Alhamdulillah settle 4 kali cucuk BSP 😆 Keputusan semua bwh 6. Paling tinggi 5.6. Harap tak kene ulang ye, esok pi jumpa doktor. Doakan sy 😬💪🏻

3 Các câu trả lời

Takdenya tak kena ulang..sapa ada gdm sampai bersalin la kena monitor walaupn setiap kali bsp ok je bacaan…hahhahahahha….paling lama 2 minggu sekali…

2y trước

Lain2 klinik,lain ragamnya..tak sama..😊😊

sis gdm ke? klu dh start bsp mmg sampai ke bersalin la kne buat. hehe

2y trước

sy bkn gdm, family pn bkn gdm. sy kene BSP pn sbb kantoi sikit, belum paras dia tp misi suruh BSP utk tgk dlu ☺️

5.6 tu bacaan yg mana? kalau pagi, harap bersedia utk kena bebel 😂

2y trước

5.6 lepas makan sis .. bacaan puasa 4 je 😅 sebelum ni xprnh ada gdm pn