Ujian dr Allah

Alhamdulillah selamat melahirkan anak tetapi jantina tak diketahui dan ade syndrome yg belum dr pakar explain lg.. Rasa down sgt2 ? anak pertama meninggal dlm kandungan tahun lepas..selepas beberapa bulan pula keguguran..hari ni selamat melahirkan tetapi baby tak sempurna..tlg doakan sy dan baby sy kuat..sy tk tahu baby boleh survive atau tdk ?

57 Các câu trả lời

😢😢 besarnya ujian ni.. Sy doakan sis tabah harungi ujian ni & semoga urusan sis dipermudahkan selalu..