Baby 29 Feb 2020

Alhamdulillah.. selamat melahirkan anak soleh ni pd 38w2d setelah 2 hari turun tanda lendir darah tanpa contraction.. pergi hospital jalan xbuka lpstu balik semula ke rumah. Hari ketiga rasa segugut 30 mnit skali pkul 5 ptg.. masuk je pkul 12 mlm dah rasa sakit 5 mnit skali tp xnk pegi hospital sbb still boleh btahan.. msuk 5 pg rasa mcm serangan makin kuat trus pegi hospital.. check bukaan dh 4 cm trus kena tolak masuk LR, ready for delivery. Tepat pkul 2 ptg lahirlah putera mommy and papa ni. Alhamdulillah mudah urusan lahirkan anak sulung mommy ni. Dan baby pilih 29 Feb 2020 utk keluar, maka 4 tahun sekali lah kita sambut birthday ye ?. Papa ckp 4 tahun skali smbut birthday trus pacak khemah buat kenduri ?

Baby 29 Feb 2020
55 Các câu trả lời

Saya pon lame lg due. Bulan 9 nti insya allah kalo x de pe2 mslh. Sbb masa ni tgh pregnant mmg byk sekali mslh. Kena kencing manis dan kencing kotor plak. Baru kuar hospital 3ari lepas sbb gastrik. Rasa x nk lg msk hospital. Seriknye...harap dpt kawal gula. Nk tanye juga buah pe yg elok utk kencing manis dan kencing kotor. Katanye yg byk vitamin c. Sape kt cini de pengalaman mcmni. Bole x bantu saya?

4y trước

Terima kasih atas info...

Sama dengan anak sy tp tahun ji bru smbut birtday..sebb baru ckup 4 tahun tarikh baru ada..1.3 spptnye pergi serah dri.tapi nk kluar jugak 29.2..dr rumh dh 6 cm..duk skajp dkt hospital trus 10cm...tp percyala..lahir 29.2 ni genius dia lain macam.x smpai dek akal kadang2..

4y trước

Yeke alhamdulillah.. mudahnya sis bsalin. Gi hospital dh 10cm. Smoga ank kita jd ank soleh solehah. Skrg bru 2 bulan pun dh nmpk akal dia lain mcm 😂

Tak lama sy dah nak masuk 9 bulan , mohon doakan sy dipermudahkan bersalin ye 🥺 kemungkinan akan bertarung nyawa sendirian sebab suami tak dibenarkan teman faktor musim covid ni 😔 doakan urusan sy dipermudahkan ye bakal ibu² semua 🥺♥️

4y trước

Amin.. smoga dipermudahkan urusan sis. Musim PkP ni menjadikan ibu2 semua jd lg kuat 💪

Tahniah sis. Sy pun 29.2 sakit construction, doc dah bukakan jalan. Tp baby xnak kluar lg. 24jam dduk kat hosp baru baby nk kuar. Huhu

4y trước

Tak sempat. Lahir 1.3 pkul 2ptg

Cute bby . . Saya dah tak sabar ni 😀 masih lama lagi due date bln 9 nanti 😁 Semoga saya pun dapat bby boy tahun 2020 ni 😊

4y trước

Smoga dipermudahkan urusan ❤️

Tahniah sis. Lamanya dalam LR. sy masuk pukul 7.30 pagu, bersalin 9.22pagi pn terasa lama sangat menahan sakit

Alhamdulillah... cute baby.. papa n mama blh simpan duit tuk buat kenduri 4 thn sekali celebrate bday dia..

So cute. 😘😍 Semoga adik baby & mommy dia sihat walafiat. Membesar jadi anak yg soleh. Aaamiinnn3.

Sama dengan anak saya , 29/2 🤭 papa dia pun cakap terus pacak khemah buat kenduri 🥰

Tahniahhhh sis.rasa mcm nk nangis plk bila tgok org selamat bersalin mudah..🤧