SELAMAT BERSALIN 29/8/2020

Alhamdulillah.. selamat bersalin pd 37w3d.due spttnya 16/9 tp baby nak keluar awl.. baby boy, berat 2.89kg.semoga dipermudahkn urusan ibu2 yg sedang menunggu hari utk bersalin..

30 Các câu trả lời

Saya 17.09. Haritu dapat braxton hicks . Bile apply cuti awal (sbb PJJ dgn suami so suami dah risau ) , Baby syok pulak duduk dalam perut . Scan swasta AUA turun jadi 05/09. Doakan saya dan kite smua semoga dipermudahkan

Tahniah yew sis dan selamat berpantang..saya due 26/10 doakan saya permudahkan segala urusan bersalin yaa.. #firstbaby

Alhamdulilah . Tahniah sis selamat berpantang. 😘 Due date kita sama tapi baby sy tak nak keluar lagi 😅

kitee bersalin 21.9 huhuhu berdebarnyaaa ramai dah bersalinnn semoga kita semua dipermudahkannn 🤗🤗

saya pun 16/9 aritu ada tanda darah 20/8 tapi sampai sekrg x ada lagi sakit2..harap dipermudahkan

Aamiin.. Kita due date 29/9 ni.. Arini genap 36 minggu.. Doakan sy semoga dipermudahkan.. Aamiin

Baby tk sabar lah tu nk jumpa mak ayah dia 😍 yang penting baby sihat, alhamdulillah 😘

Alhamdulillah tahniah selamat delivery. amin amin amin. saya pun menghitung hari jugak ni

woww . . selamat berpantang sis . harap Saya pun dapat besalin dngn mudah bln9 ni ☺️

Due kita sama 🤣 tpi anak saya xnk keluar lagi..masih suka dduk dlm perut 😜