SELAMAT BERSALIN 29/8/2020

Alhamdulillah.. selamat bersalin pd 37w3d.due spttnya 16/9 tp baby nak keluar awl.. baby boy, berat 2.89kg.semoga dipermudahkn urusan ibu2 yg sedang menunggu hari utk bersalin..

30 Các câu trả lời

Alhmdulilah...tahniah sis..sy due 22hb skrg ngam2 37week😍xsabar pulak rasa

Alhamdulillah ... Tahniah diucapkan ... Same laa tarikh birthday kita ...

alhamdulillah tahniah. sy dah 39minggu belom ada tanda lagi. due 7/9 😅

Samalh due kt...tp baby sernok lg ddk dlm...selamat berpantang

Alhamdulillah...Tahniah...i due 12/9...skg tggu2 bila beby nk kluar...

Alhamdulillah.. tahniah & selamat berpantang sis 🥰

Sya pun due date 18/9 tapi Bby Kuar 29/8 juga 😅

Saya pun 16.9..tapi xda tanda2 lagi..tahniah sis

Sama tarikh 16.9..tp belum bersalin lagi.. Tahniah puan

4y trước

Sama tarikh due Kita..Bersalin di Mana?

aamiin.. Alhamdulillah.. selamat berpantang sis