its a girl

alhamdulillah selamat bersalin baby girl 2.8kg pkul9.19pg secara normal ? #first baby #38w6d

80 Các câu trả lời

tahniah,,doakan sy dkurniakan baby girl jgk ya..dh ada 2 hero,teringin sgt baby girl,alhamdulillah bru cek upt 2 hari lps double line😍

Alhamdulilah tahniah selamat berpantang momy😘😘😘 doakan saya dapat baby girl pulak.. aaamiiin

Alhamdulillah tahniah sis. Selamat berpantang 😍 doakan sy juga semoga di permudahkan hehe

Alhamdulillah....selamat berpantang, sy da 38 week 6 dy...belum ada lagi tanda2.

Congrats sis..ibu and bby alhmdulillah slmat 👍😊..slmt brpntang sis🤗

Tahniaah sis slmat berpntang Doakn saya pa.. Da 38weeks tpibx de tnda2 lagi

Tahniah.. doakan sy juga.. 38weeks5days hrni.. tp masih belum ada tanda.

5y trước

best cium bau baby...sye ni lama lg nk tunggu dia kluar...skg bru 9minggu..taun depan 2020 bulan 2 bru kluar😁

congrats sis.... ❤️ selamat berpantang dan dah pun jadi ibu....

alhamdulillah 😘 tahniah dan selamat berpantabg sis

Wahh seronok la ramai yang lahirkan baby girl..😍