DD 27/1 baby nk kuar awal 15/1

Alhamdulillah selamat bersalin baby boy, zohor semalam🤲👶semoga dipermudahkan urusan mummy" yg masih berjuang🤲aamiin #firstmom #firstbaby #bantusharing #happy_moment

DD 27/1 baby nk kuar awal 15/1
10 Các câu trả lời

Tahniah dan selamat berpantang mommy ♥️ Kita masih menunggu hari utk bersalin ☺️

alhamdulillah tahniah speedy recover momi. smg sihat² selalu 🥰

sy pun due 27 Jan ni.. tpi baby masi nak santai2 hehe. #SecondBaby

tahniah...sy masih bjuang,due date 18/1 tp baby x mau kluar lg...

Syokknyaaa..sy dah cukup due ..tpi masih hapy3 dalam perut

Bestnya. Saya 30/1 . Tapi belum ada tanda lg 🤣

dd kite sama ..tpi sy bersalin 2/1 hahaha

Alhamdulillah tahniah mumy 😍

Alhamdulillah tahniah sis

Syukur