32Minggu 2Hari

Alhamdulillah , sekarang sudah masuk 32minggu 2hari . Kamu sudah packing barang baby ka tu? Saya belum lagi 😂, agak agak bila kamu packing barang baby mommy sekalian , semoga anak anak kita sihat selalu dalam lindungan Allah swt

5 Các câu trả lời

Sya dh msuk 33week 3hri,blum packing lgi brang baby dngan sndri, msuk 35,36week boleh dh start packing, tak nk packing awal² mkin nervous jdinya 😂 #firstbaby

Saya sekarang da masuk 30w baru nak mula packing barang baby.Xtahulaa kenapa rasa malas sangat nak packing barang baby bila da masuk trimester ke3 nie 🤣🤣

Sya dh 39week. .25/09/21 ni due still tak pack brg sndri dan bby. . ank kedua skrg ni

36wks dh boleh dah start pack barang :)

amin yrb😊🤲🏼