selamat bersalin

Alhamdulillah. Saya sudah selamat bersalin secara czer, 38minggu/6hari. Baby boy 3.45kg.

40 Các câu trả lời

Alhmdulillah..congrats dear,,,38wee/6hr. Sy 38week/5hari dh..tp yg rse sakit bhgian pangkal rahim je,mgkin bby cari jln lg..

5y trước

Dah bersalin ye?? Semoga dipermudahkan semuanya..

alhamdulillah,,,tahniah,,selamat berpantang,,,sis lambat lagi bru 21 week ank yg last pregnant no 7,,,

Alhamdulillah. Congratulations mummy. Semoga cepat sembuh czer. & selamat berpantang❤️

Tahniah n selama berpantang.. Tu usia baby sy skg tgh tggu hari ni.. Doakan ye..😊

Alhamdulillah taniah yunk... semoga mnjalani ujian berpantang dgn baik 😍

alhamdulillah.... tahniahh sis... selamat berpantang...

Alhamdulillah tahniahhhh mommy. Selamat berpantang yee

Alhamdulillah sis.. Tahniah dan selamat berpantang.

Alhamdulillah.. Selamat berpantang sis❤️❤️

Alhamdulillah congrats! Selamat berpantang 😊