Selamat bersalin induce

Alhamdulillah saya selamat bersalin induce ubat. 1 kali. Ubat berjalan lancar. 14-10-2024 lahirlah seketul anak lelaki ❤️

20 Các câu trả lời

Saya haritu hampir kena induce tarikh yg doktor bagi tu. Tup tup anak tetiba nak keluar tarikh doktor bagi tu. Alahai anak 😂

maaf tanya kalau air ketumban kurang boleh induce ke tak bahaya bby ke sikit sngat dh ketumban

24h trước

mcm sy air ketuban kurang baby terus fetal distress lepas 2 kali induce. terpaksa emergency czer. lain org lain pengalaman

ade nk join group tak? group ibu kat what app https://chat.whatsapp.com/EIZL9KpD21QB5xFctBt5Sx

sama..induce ubat 1 kali. 38week sebab ada gdm. baby boy . 13.10.24.. 11.05 malam. 😊😊😊

Alhamdulillah... selamat berpantang, dipermudahkan urusan

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang ❤️

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang

alhamdulillah selamat berpantang ye

Alhamdulillah. Selamat berpantang. ♥️

1d trước

Sama sama

Tahniah dan slmt berpantang