Alhamdulillah

Alhamdulillah, saya dh selamat bersalin Dan ank saya dh selamat menjadi bidadari kecik Di syurga Sana.... #perlukansemangat

2 Các câu trả lời

take care mommy. berpantang betul². jgn sedih, jaga emosi masa pantang ni. rehat. bidadari momy dah tunggu dkt syurga sana, ready nak jumpa momy, ayah n adik beradik dia yg lain nanti.

Salam takziah sis.. Be strong okay.. Bidadari sis n husband dh tggu da kat sane utk sambut ibu n ayah die nnti.. Doa yg baik2 okay.. Pantang elok2.. InsyaAllah nanti ada rezeki lagi..