Test sampai 4kali berturut-turut

Alhamdulillah rezeki awal perkahwinan, Mula-mula test pakai yg murah sekali tak percaya terus beli clear blue alhamdulillah rezeki yg tak ternilai #firstbaby

Test sampai 4kali berturut-turut
32 Các câu trả lời

Alhmdulillah sis..tahniah..jaga kesihatan..doakan kami yg masih menanti zuriat moga diperkenan dpt berita gmbira tahun2021 ni🙏🏻

4y trước

Amin. Terima kasih atas doanya. Semoga awak pun dikurniakan zuriat ye. Doa jangan pernah putus. ❤️

saya pun sama sis..21hb 1 saya cek clearblue ni.. ttc 2tahun 5bulan🥺.alhamdulillah

awak nak tanya. Result CB 3+ bila scan betul ke.? kandungan 5 week plus.?

Tahniah sis... bila last period sis ya.. skrng dah berapa minggu ya

Alhamdulillah tahniah. Take care mommy #TAPactiveusers #TAPSupermoms

4y trước

Most welcome 💖

Alhamdulillah 🤲🏻 rezeki sis.. Doakan utk sye jgk ye

Alhamdulilah .. Smoga sis dan baby sihat2 walafiat ye😇

Tahniah sis.. Doakan sy juga ye.. 😊

tahniah. boleh tahu ape maksud 3+ tu ye?

4y trước

owh yeke.. ok2. sbb x pnh gune lg clearblue ni...

Congratss😊 #TAPactiveusers