11tahun Kahwin.. Finally.. Im Pregnant 🤰

Alhamdulillah... Rezeki Allah swt.. Finally sya mengandung anak pertama.. Usia kandungan da masuk 3 bulan.... Syukur alhamdulillah 💕.. Terimakasi pada suami yg banyak bersabar selama saya alah teruk nie😁😁..muntah..x cukup tdur.. Makan x lalu.. Tue semua alah yg teruk masa usia kandungan saya 2 minggu.. Alhamdulillah skrg nie da ok sikit.. Cuma nurse ckp smlm saya gain weight.. So kena controlkn nasi😂😂..

60 Các câu trả lời

Alhamdulilah ..tahniah.semoga kandungan puan sihat dan selamat dilahirkan

4y trước

Alhamdulillah 💕 💕 💕.. Terimakasi sis 😍 😍.. InsyaAllah... 😘

Alhamdulillah syukur dan tahniah diucapkan..Semoga ibu dan baby sihat🙂

4y trước

Alhamdulillah.. 💕 Terimakasi sis.. Doakan saya😍😍

skrg usia puan bpe..tahniah mga d,permudahkan segalanya hingga b,salin

4y trước

33thun sis.. Amin2x.. Tq doakan saya sis🙏😘😘

Alhamdulillah.. tahniah.. Semoga dipermudahkan urusan ibu & baby 😊

4y trước

InsyaAllah.. Amin.. Terimakasi awak☺️☺️

Alhamdulillah.. tahniah.. semoga ibu n baby sentiasa sihat 💕

4y trước

Amin2x.. InsyaAllah.. Terimakasi sis😍😍

Alhamdulillah. Tahniah puan. Semoga baby & puan sentiasa sihat 😊

4y trước

Alhamdulillah 💕 💕 Terimakasi sis💞💞

Alhamdulillah tahniah! Semoga baby dgn ibunya sentiasa sihat. Amin

4y trước

Terimakasi sis🤗

Alhamdulillah Tahniah sis. Semoga dipermudahkan semua urusan sis

4y trước

InsyaAllah dgn izin allah swt sis.. Amin 😘 😘

tahniah. semoga kandungan didalam perut membesar dengan sihat..

4y trước

InsyaAllah.. Terimakasi doakan saya ☺️

Alhamdulillah...tahniah and jaga diri baik2😘

4y trước

Alhamdulillah 💕 💕.. InsyaAllah ❤ baik💋💋