Buka buku pink..

Alhamdulillah... Pagi nie dh pegi kk utk buka buku pink.. Mggu depan dah kena minum air gula & jumpa doc.. Family ada sejarah kencing manis.. So, kena check.. X pernah scan baby lagi.. Harap sangat semuanya ok & baby sihat di dalam kandungan hingga melahirkan nnti.. Aamiin3x.. Hari ni dah 8w6d.. Ada tips tak nk minum air gula nnti supaya x muntah.. Risau jugak ni..

Buka buku pink..
28 Các câu trả lời

Minum pelan2 n ckit2.memang loya tekak sb trlalu mnis air gula tu.

klo awak muntah nnti dia suruh repeat balik ...

Takde tips sangat pun mommy kena positif je 😁

Minum air gula tu jgn rasa telan je terus

Ehh sme lhh tarikh dute😂sy 17/11

Sy pn bwk minyk..mnum laju ²😅

Mg dpmudahkn segalanya aamiin

awalnya minum gula

4y trước

lau fmli ada sejarah kencing manis memg awal..sy dlu pun cmtu..