mak buyong makin gemok!

Alhamdulillah officially 24weeks of pregnancy 74 kg guys ??

32 Các câu trả lời

32 weeks 59.5kg.. Naik 10.5kg.. Kena bebel dgn nurse..huhu nasib minum air gula pertama dan kedua, tiada kencing manis.. Skrg tgh diet sikit2.. Nak elakkan kena minum air gula kali ketiga..hehe

Nak tanyaaa ibu2 naik berat mendadak atau naik sebulan 2kg? Sy sebulan lepas naik 5kg terus next check up kena repeat mgtt 🙃

5y trước

Yekeeee sabar jelah kan. Sy dah repeat mgtt semalam check up, alhamdulillah berat naik 600g je, hari2 timbang kt rumah

19weeks...51.3kg 153cm entah lah naik byk tu... Saya mkn manis jaga takut sgt2.... Nasib cek gula hari tu selamat huhuhu

sy 20w 59kg je..trun byk sbb asyik alahan je..risau jugak kt baby tkot xdpt nutrient ckup..sbb sy asyik trun berat jaa

Saya 27 minggu. Berat 62kg tinggi 167 hahahaha tiap kali check up mesti naik berat lebih 2kg hahaha

Sy berat 61..mene mrah..huhu..dr suruh kurangkan makan..kandungan bru 22weeks

Sy 29weeks. Dah 75kg. Risau juga. Tp laparrrrr. Nak buat mcm mana.

Wahh semangat badan sis 😂 sy 26 weeks baru 48kg 🤣

18w ritu timbang 54.2kg.. skrg xtau bpe.. 🤣🤣

hahaha sy td cek 73.8kg 24w jugak . geng laa kita