Redeem

Alhamdulillah l dapat redeem akhirnya mainan gantung and nursing cover ❤️ thank you asianparent Malaysia

11 Các câu trả lời

Nk tnya sis buat2 penebusan ni kne klua duit jgak ke or pkai poin saje? Sya pnye dh byk, tpi xtau cara nk tebus, and kne byar ke x untk stiap penebusan tu?

5y trước

Oh tak. Pakai point je. Alhamdulillah sampai je kat rumah. Photobook pun saya redeem. Just bayar postage je. Puas hati tau. Kalau tak, photobook tu harga biasa rm50+

Wahhhh . Sy baru tadi cuba redeem.. hrp2 mcm yg sis experienced ni lah.. nak jga dapat hasil sy tebus tu..hehe

Sy pun br buat tk tau mcm mn cara kena e-mail ke

Wow berapa thn tu kumpul point?

5y trước

tahniah...

👏👏👏👏👏💕

Tahniah...bestnya...

Brapa duit pos nye tu sis?

5y trước

Pos tak bayar bayar. Memang free. Tahu tahu sampai je

woww..tahniah2.. hehe

Tahniah 👏👏

Wah... congrats