selamat bersalin

alhamdulillah.. keluar dah seketul baby boy yg ditunggu2 .. ibu2 doakan muhammad yusuf mikail membesar dgn sht jdi anak soleh berjaya dunia akhirat.. menjadi kebanggaan ibu ayah. aamiin..

selamat bersalin
18 Các câu trả lời

alhamdulillah masyaAllah comel nya Muhammad yusuf 😍.selamat berpantamg untuk sis doakan sya dh 38w 5d beby msih suke duduk dlm perut tpi in shaa Allah 25/6 ni kne serah diri kalau xde tanda2 nk bersalin.😊😊

Alhamdulillah..comey nyer baby boy..smoga baby baik2 sja..doakn jgk sy smoga ad rzeki tuk mndapat zuriat lelaki kali nie..dh 3 bunga..lama menanti si boboy😊

yaallah comeynyaa.. tahniah sis.. selamat berpantang.. semoga baby yusuf membesar menjadi anak yg soleh.. sy skrg dah 36w.. doakan saya ya sis.

alhamdulillah..tahniah mommy diatas kelahiran baby boy! smoga mommy & baby sihat wal'afiat & selamat berpantang jugak ye🙂

Alhamdulillah , congrats ya ibu . Selamat berpantang 🌹

Alhamdulillah.. bpe kilo tu tomey2.. slmat bpantang..

alhamdulillah..tahniah ibu..selamat berpantang..😍

Alhamdulillah..tahniah puan...SELAMAT BERPANTang...

Congratulations and selamat berpantang❤️😍

Alhamdulillah tahniah. Selamat berpantang 💞