Counting day

Alhamdulillah, hari nie masuk 38week 2day, menunggu hari utk jmpa my little junior👶🏻😍.. Blum ad tnda sebenar lgi, baby pn still gerak wlaupn gerakan baby tdk sekuat sblm nie,just tnda palsu jakk..perut kerap mengeras..blkng n pinggang pn mkin trasa sakit..perut pn kdng memulas n sakit2 di bhgian bwh perut.. Semoga dipermudahkn urusan bersalin..🌹 #babyfirst #duedate_270920

3 Các câu trả lời

kire skrg ni sis dah hbis pantang la kan? #14Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms

Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

aamiin