39w4d baby blum bgi tnda

Msih menunggu lgi,, Makin hri mkin cemas dan tak sabar nak tgu baby,tpi baby blum ada tnda lgi nak kluar,,sakit2 bgian kmaluan je dan sakit panggul,.sakit pda kmaluan tuh mcam kena tekan dan ada bnde nak kluar,sakit sangat.. Apakah itu tnda nak bersalin??#mommybuntu

1 Trả lời

tenang. banyakkan berjalan. rasa sakit tu sebab baby nak duduk dekat laluan. sakit bersalin tak boleh diungkap dengan kata². banyakkan berdoa dan amalan zikir Nabi Yunus ☺️ saya bersalin lewat 4 hari. enjoy your moment oleh. he he he