kencing kotor

Alhamdulillah hari nie dah alang2 check up anak sulung.. trus test hcg.. kencing kotor dah xde.. smua normal dah.. tp sedih test upt still xde tanda.. nth la malas dah give up.. anak masih nyusu badan.. risau ganggu dia.. sb ada yg kata klu preg dah xde zat ke apa tah.. sekdar nyusu saja gitu.. mcm2 cara buat.. letak ubat gigi lah letak sirap la.. sehari je x nenen.. esok tu nenen pulak.. malas nk pikir.. test swasta dah.. klinik gov dah.. smua normal dah.. skrg rasa tegang xtaw knp.. arghhhh stress.. sekadar meluah.. #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

Sy tak faham. Actually pregnant ke tak puan?

7mo trước

alhamdulillah trima kaseh puan.. tp tula yg jd stresss sb kat ari2 rasa tegang.. mcm ada something.. dgn priod lewat nya.. pegi cek bidan kata pregnant.. pastu cek swasta xde.. dok dlm brp hari gitu kluar koko bercampor lendir ckit je.. selama 2 hari.. n sampai skrg blom priod.. itu yg buat sy wass2..