Baby Boy

Alhamdulillah.. Hari ni dh bersalin baby boy berat 3.9kg..secara normal.. Pada jam 7.40pg td.. Moga yg bakal melahirkan nnt Allah permudahkn juga.. 5tahun gab.. Ngiluuuu jugakkkk.. ???

24 Các câu trả lời

Tahniah sis...slmt bpntg...amiinnn...sy gap 5 taun gk...risau tiap hari dh seminggu dua ni...skrg nk masuk 34w😥

kuatnyaa sis...sy nk teran bby 3.29kg pn payah dah...ni kn lg 3.9kg...😂😂apapun slmt berpantang sis...😘

alhamdullilah tahniah sis...lbh kurang sya gk..tp sya 3.96kg 7thn gap..skg baru 4 ari berpantang

Amin...terima kasih... Makin berdebar dan happy... Tunggu kelahiran anugerah allah hadiahkn...

Alhamdulillah..ya,Allah. Besarnya baby 😍 selamat berpantang sis.. Aamiin..

Aamiin alhamdulillah tahniah sis.. ☺ berapa minggu sis bersalin?

Alhamdulillah.. tahniah..semangat bby nye...doa kn sy jg ye...

Alhamdullilah... tahniah... hrp sy pun dpt baby boy jgk...

Alhamdulillah. Semangatnya baby! Tahniah mommy.

Besar anak sis, kene jahit ke atau tk koyak