detail scan

Alhamdulillah hari ni 21w..slesai buat detail scan..gembira rasa di hati lepas doc ckp bby sihat n sempurna sifat...sy gdm on insulin...hilang rsa kerisauan...akhirnya stelah hampir 11 thun...ada juga pghuni rahim..

11 Các câu trả lời

Best bt detail scan ne sis apa2 pun kita buli tahu tentang baby kita syukur Sa pun da bt detail scan Semuanya baik2 thanks u lord🙏🙏semoga dipermudahkn segalanya sehingga bersalin ye sis😘😘

5y trước

Kn😍😍...

Alhamdulillah sis, saya pun sekapal. 11 tahun tunggu. Pun gdm on insulin. Lg 2 minggu buat detail scan, harap2 baby sihat sempurna sifat.

5y trước

Insulin kena cucuk sampai minggu 36.skrg dah 21 weeks. Lagi 15 weeks huhu

alhamdulillah.. tahniahh.. semoga dipermudahkan segalanya...

5y trước

Amin3...tq sis..🤗

Sis klo bt details scan doc bgthu ape je boleh share x😊

5y trước

Yeke tqsm sis..hehe Alhamdulillah😊

Tahniah and take care🥳🥳⚘😘🥰

Alhamdulillah tahniah sis

Tahniah sis😍😍

tahniah sis

taniah sis

Alhamdulillah...

5y trước

Tq sis🤗