Anak ke2 kehamilan ke3

Alhamdulillah.. Happy dpt double line.. Moga kali ni ad rezki.. Selepas 2bln keguguran, akhirnya pregnant jgk.. Moga ad rezki.. Ad x tips kuatkan janin di awal2 pregnant? #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

Anak ke2 kehamilan ke3
10 Các câu trả lời

asid folic jgn tinggal, blh consume ubat duphaston beli kt farmasi rm60 sekotak..elakkan bersama dgn suami..jgn lasak2..jgn angkat berat..jauhi penggunaan tangga..kena buat2 rabun tak nampak kalau bilik/rumah bersepah..seriously kena bedrest tapi semestinya pasangan kena main peranan jgk..

Tips dia banyakkan bed rest, jangan buat benda berat, termasuk bersama dgn suami di awal kehamilan ni. folic acid jangan skip makan. Semoga dipermudahkan dan baby dlm kandungan sentiasa dilindungi..

pergi klinik, saya bgtau dr sy pernah gugur. dia bagi ubat kuatkan rahim.. lepastu cucuk dekat punggung ubat kuat rahim. apapun kena consult dr

bed rest sis. elak buat kerja berat. kalau pergi klinik pun dia tak kan bagi ubat kuat rahim melainkan kita ada spotting.

1y trước

mcm sy mmg refer pakar trus, pakar trus bg 3 kotak duphaston

ya Allah bestnya..semoga sy jugak dpt berita mcm ni...😊 tahniah sis..

1y trước

tahniah sis,moga² sy juga dpt berita baik spt anda.

tips dia bedrest jee sis.. kena jadi malas buat sementara.. hehe

alhamdulillah tahniah puan...t8 care

acid folic jangan skip..

acid folic jangan skip ya..

1y trước

wc..takecare ya 🥰 semoga kndungan sihat selamat sehingga saat melahirkan..in sha Allah..

tahniah sis ..