penantian selepas keguguran bulan 8..

Alhamdulillah, hadiah birthday tuk kami suami isteri..

penantian selepas keguguran bulan 8..
37 Các câu trả lời

Sy pon keguguran buln lapan hri tu.. 17week, bulan ni piyed delay 6hri check upt -ve, hri ni dh piyed.. Blom ada rezeki nk prgnant lg.. Rindu bau bby, ank2 dh besar.. Doakn sy prgnant jgk nnt ye😊

sy pula penantian slma 8bulan after kggurn..rupanya Allah nk bg kami hdiah anniversary n beday sy...alhamdulillah...hadiah paling berharga tahun ni,😍

Sis keguguran minggu ke berap? Saya keguguran weeks 18, xsabar nak habis pantang dan plan semula utk mengandung..doakan saya ye 😁

5y trước

Make sure jgn bersama selama 3 bulan, regularkan period then baru plan nak baby lagi

Alhamdulillah n tahniah.. Sama mcm sy, miscarriage bln 8. Bln 10 prgnnt balik.. Alhamdulillah... Dh 6w..

Tahniah sis..jaha diri baik2 , semoga dipermudahkan proses kehamilan Dan kelahiran ❤️

tahniah sis .. syaa pun bru lepas keguguran .. harap ada rezeki saya lepas ni .. aminn

Tahniah sis.. sy pun bru lps keguguran.. harap ada rezeki anak lagi..

alhamdulillah samala sy gugur bulan 8 jugak dan skrng 4w2d😊

Alhamdulillah.tahniah.jg kesihatan

Alhamdulillah..tahniah sis 😍