Takut + Gembira

Alhamdulillah.. Esk sy dh msk 8w kalau iktkn tarikh last period... Esk jgk bru nk g scan...sbb sblm nie jmpe doctr mse 5w...dc suruh tgu 8w dlu bru blh scan...dlm hti n fikiran asyk fikir bukan2 je...yelah pertama kli mgndg.. Mcm2 pulak tgk ibu2 mgndg updte bby xjd lh... Kntg kosg lah...tu jd takut je nk g scan esk... Lg pun sy xde alahan ap... Cme kurg slere mkn je..kdg2 ad lh jgk rse skit cikit dkt bhgian bwh prt.ibu2 semua doakan moge kandungan sy mbesr dgn sihat ye...

2 Các câu trả lời

biase kalau 8 minggu ke atas baru nampak dan ada heart beat yg jelas

Alhamdulillah. Tahniah sis. Semoga dipermudahkan yee.