X-ray dada

Salam semua.. Haritu sy ada buat x-ray pada hari ke18 dari first day period.. Skrg kandungan dh 6minggu.. Sy takut, sblm ni sy ad kegugurn.. sy btl brharap ank sy kli ni lahir dgn sht dn smpurna.. tlg doa kn sy ya.. esk bru jmpa dr utk scan dan tnya psal hal ni.. sblm ni scan wktu 4minggu xnmpk ap lgi, tp bla scan dri bwah bru nmpk..

1 Trả lời

InsyaAllah.. semoga baby sihat.. dan dipermudahkan segala urusan.. amin... doakan sy jugak😍

5y trước

Aamiin yarabbal a'laminn Tq sis InsyaAllah sy juga doakn semoga sis dn baby sihat sentiasa.