pregnancy

Alhamdulillah dah scan masa 8w3d .dah nampak kantung + baby + heartbeat .ikutkan lmp duedate 27/08/2020.masa scan usia baby baru 7w 2d .doktor suruh ikut due date scan 4/09/2020.ada tak yg mcm ni.upt dah positif masa dpo 10 lagi.period pun regular je.

pregnancy
10 Các câu trả lời

Samalah mcm sy klau ikut lmp dd (26/8) tp bila scan td (4/9) . InshaAllah tkda pa2 tu .. mudahan segalanya dipermudahkan sis ☺️

5y trước

Wah sama..amin.semoga selamat hingga melahirkan

Wahh tahniah semoga bby sentiasa dlam keadaan sihat dan baik2 saja..sehingga selamat melahirkan nnti...doakan saya juga yeaa..aamiin

macam sy juga sis.. sy baru pi KK 2 hari lepas check urine +ve tapi WEAK.. so , KK tak nak scan lg takut tak nmpak lg.. risau jugaa ni..

5y trước

Pegi swasta

doakan sy jugak ye.. esk check up 8w4d.. n trpksa kna mnum air gula sbb bendul sgt p bgtau nurse yg ayh ada kncing manis 😪

5y trước

Knp nk tipu psl history kencing manis dgn tarikh dtg bulan? Pelik ny...

Sama macam saya.. Lmp 30/8. Ikut scan 3/9. Normal tu.. Sihat elok insyaAllah.. 😊

5y trước

Insyaallah..amin.

Edd x lari jauh.. edd scan tu tengok size bby...

Alhamdulillah. 💖

Tahniah. Seronoknya

Tahniah