Sakit Tulang Belakang & Lenguh Peha

Alhamdulillah dah scan dan book appmnt buka buku pink.. Cuma sekarang rasa saket tulang belakang, bisa dgn sengal² kat peha.. Ada mommies yg pernah kena ke? Boleh sapu minyak yuyi kat belakang x?#seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Hai. Saya ada tengok video tt kisah seorang ibu yang tampal neobun/salonpas kat pinggang belakang. Bila doktor scan, ginjal baby bermasalah dan doktor nasihatkan jangan sapu apa2 minyak atau tampal apa2 di perut atau pun di pinggang belakang sebab takut effect ke baby.

12mo trước

Noted.. Terima kaseh atas nasihatnya.. Memang x sapu apa² start dpd haritu.. Tahan jer sbb risaw effect pd baby..

hai, saya pon macam awak. tapi tak selalu. saya rasa boleh kot, sebabnya saya sapu je. cuma jangan kena dekat perut je