Kesan bau minyak yuyi pada kandungan

Salam mommies. Ada x mommies yg tau apa kesan klau kita selalu bau minyak angin (dlm kes sy, minyak yuyi)? Sy nk hilangkn mual loya, selalu sapu minyak yuyi kat hidung. X pernah sapu kat perut ke apa even perut msuk angin. Sy nk tau ada kesan x kat baby klau kita selalu bau minyak angin ni? ? Mommies yg ada ilmu boleh share dgn sy x? Thanks

1 Trả lời

Kite rakan baik mnyak kapak 🤭

5y trước

Adeh😅 kita ni bleh kata sehari ada 20 kali sapu minyak kat hidung kat leher😅