Due date NOVEMBER

Alhamdulillah dah ready...siapa sini due date dia bulan 11? Dah ready semua? Excited nyeee😍😍😍 #32week #1babyGirl

Due date NOVEMBER
70 Các câu trả lời

Moga kawan2 di sini selamat melahirkan ye.😍😍..bykkan exercise berjalan kaki n Naik turun tangga.. InsyaAllah dipermudahkan nnt..dgr ckp nurse n doktor...jgn lawan...nurse mmg akn ckp kuat2..jgn mudah terasa...ambil sebagai motivasi... InsyaAllah akn smooth..Sy dh 4x bersalin 1x gugur alhamdulillah semua lancar walaupun Ada songsang 😊

InshaAllah due bulan 11 jgak. Alhamdulillah brg utk ke hospital siap sedia dah, lagipun xperlu bawak banyak sbb hospital dh sedia. yg perlu utk discharge je n brg mommy. hehe utk di rumah perlu tambah sikit2

Saya..sudh ready semua nya tgggu nk angkut masuk dlm kete je..excitd n tkut heheh semoga Allah pemudhkan segala urusan kita smua..aminn #34weeks#firstbbygirl

Excited Ada Nervous Ada Takut Pon Ada Hehe 😍 Due Saya 17/11 Anak First .. Semoga Semua Urusan Saya And Mummy² Semua Dipermudahkan Aaminn..

sy sepatutnye due nov 12/11 tp sebbkan gdm on insulin sy kena serah diri pd minggu ke 37 ..lgi 2 minggu... harap semuanye dipermudahkan..aaminn

sy pon due bln 11 .. 11/11 hehe bby first .. excited + nervous yelah kan dh la first time nak bersalin musim2 skrg kan husband xleh masuk teman

Alhamdulillah barang bawak ke hospital semua dah siap. tinggal makanan je yang belum siapkan . due 24/11 juga tapi risiko saya bersalin awal

Kapet da sama, warna dinding rumah pon sama.. Alangkah indahnya brg2 tu semua bebetul ade dlm rumah sy 😂😂😂😂😂😂😂 hehe

Saya due date 7/11. Saya pun beli trolley 3 tier mcm nie senang nanti berpantang brg2 baby dkt sebelah je. Dh settle semua dh brg2 dia.

sy pun bulan 11... skrg 35weeks 6days☺ sudah prepare barang utk bersalin.. huhuhu... tggal tggu detik² melahirkn ni😄