Baby girl

Alhamdulillah dah jumpe ngn princess ibu.. 2/6/2020 11.14am.. Prasaan nk mnangis bila tgk btul princess yg kluar.. Yeayyy now ibu dh ad 3boys 1girl?❤❤

Baby girl
73 Các câu trả lời

Doa kan saya dapat baby boy..Dari awal pregnant lagi hati ni kuat mengatakan boy sb berbeza dgn pregnant kan anak sulung dulu..tapi scan 28week dokter ckp mcm girl jer..hati ni sayu pulak sb lain dgn jangkaan Kita,pape pon harap baby sihat semua nyer..😇😇🤗

4y trước

alhamdullilah..genap 2bulan hari ni bersalin..baby girl sis..hihi xpe muda lagi bole usha lagi kan..klau sis Ada tip share² la dgn kita☺🤗🤗

Alhamdulillah... Syukur pada Allah... Sy fhm perasaan tu... Sy sedang laluinya jugak. Sy dah ade 3boy... No 1 12thun no 2 7thun no 3 5thun... Skrg mnunggu yg ke 4 insyaa Allah girl ... Xlma dah due 🤗

4y trước

Insyaa Allah aamiin mmg excited nk tgk muka ank girl2 ni skrg dah 8bulan... Xsaba sgt.... Sama la kita 3boy 1girl akhirnya

Bila tengok org post pasal da bersalin , jadi positif jeee xsabar nk masuk lr , tapi bila org post pasal sakit tu sakit ni nurse tu nurse ni .. jadi negatif pulak takut haha adeh lah ..

4y trước

Hari2 fikir snggup sakit demi nk jmpe bby sis.. Hihi❤❤

Tahniah... Sye scan tk nmpk... Org kte girls... Sye tknak brhrap sgt.. Tkot kcwe... Sya dh ade 3boys... After 7y.... Takot weh... Skrg dh 34wk

4y trước

Tq☺insyaallah sis.. Ad rezeki dapat bby girl tu❤❤❤smoga dpermudahkan urusan sis n bby❤

Bestnya i ade 2 boy ingat num 3 ni girl tapi 3 kali doc scan ckp boy je hmm tapi i pry janji anak sihat ok dah 38w 1d tunggu bila2 hero keluar

Alhamdulillah.tahniah..selamat berpantang sis synpon 3boys..skrg 34w..scan girl..harap2 la btol girl..xsabar rasa..🥰

Tahniah sis.. Sama dgn sy sis happy dapat baby boy sebab anak pertama sy girl. Lupa sekejap sakit czer sebab happy

Tahniah sis... Doa kan sya jgk yaa dpt ggirl.. kita sama sis da 3boys tnggu yg ke 4ni insyallah bulan 10due😊

Alhamdulillah tahniah dpt baby girl! Selamat berpantang yaa ! Bini tomok pun dah melahirkan baby girl smlm😍

4y trước

Welcome 😍

Alhamdulilah... Mesti happykan last2 dpat baby girl.. Hihi.. Doakan kitrg yg tgh tggu turn ni k..

4y trước

Sgt2 happy n bersyukur sgt2 sis😁insyaallah smoga dpermudahkan sgala2 urusan brsalin nnti.. Aamiin2❤