38weeks : 3cm terus masuk ward.

Alhamdulillah dah ada bukaan 3cm. Tak sakit,tak apa cuma siang tadi keluar mucus plug je sekali. Malam ni baru pergi emergency cek2 dah 3cm & terus masuk ward. Mohon doakan ye Selamat permudahkan segalanye. Begitu jugak buat ibu2 yg lain. Aamiin3 ya rabb 🤲🏻🥰

38weeks : 3cm terus masuk ward.
2 Các câu trả lời

semoga di permudahkann urusan sis..doakan jugaa sya ye..semoga ad tnda2x..3 hrii lagii due sya..

semoga sist dprmudahkan urusan,smoga sist dan baby selamat,.❤️

8mo trước

Aamiin3 ya rabb. Terima kasih puan 🤲🏻🥰