Check up

Alhamdulillah BP dah makin turun walaupun semalam makan keropok super ring sbb btl2 tringin ?. BP : 122. (for me happy dh..cz selalu 130 ke atas) Heartbeat pun dah normal dah.. x lebih 100. No need ecg lagi.. Nadi baby 134. Tapi still x rasa baby kick lg. Enjoy the moment.. ?

1 Trả lời

alhamdulillah..sy pulak tgh stress nak naik kan BP..hehe..sbb dr mula buka buku pink sampai skrg 18w BP rendah.makan super ring blh naikkan BP ke??hihi

5y trước

kadang makanan merapu tu blh tiru sbb nak naikkan normal kan..😂 masa buka buku 100/60.paling latest 98/56..doc takut kita pengsan tgh jln..haha