11 week 5 days

Alhamdulillah bby sihat.. Masa preg mggu ke 5-7 hari2 bleeding n spotting.. 4 doc jumpa.. Empat2 ckp 50-50.. Alhamdulillah baby kuat ?? ikut momy dia.. ? scan td walaupun tangan n kaki cenonett dok terkapai2, kepala dok angguk2.. Tak nak diam.. Hyper.. Doc pun gelak jee.. Geram je momy tgk.. Hope awak sihat setiap hari comey momy.. Aminnnn ?

11 week 5 days
4 Các câu trả lời

tula follow post awk yg sblm ni teruk jugak spotting awk..Alhamdulillah baby sht kuat..sy spotting sikit2, skrg bru nk masuk 7w..dh risau sgt rasa..doakan baby sy pn kuat ye..skrg mcm mana? dh bpe weeks? baby n mommy ok?

Alhamdulillah sis, syukur pada Allah baby kuat and mommy pon kekal sihat dan positif. Saya doakan sis dan baby sihat ye. Sama sama kita berjuang tahun ni hihi. Moga dimudahkan segala urusan ye sis🤲🏻❤️

last spotting brape minggu..mcm saya time buang air besar je keluar..warna coklat mcm tu..

Alhamdulillah ☺